Ukentlig meditasjon og meditasjonskurs

I høst blir det meditasjon hver onsdag fra 16.00- 17.00 for de som har meditert tidligere og de som har vært på meditasjonskurs.

Meditasjon handler om å se tydelig- kroppen du har, sinnet du har, dine boforhold, jobben du har og menneskene som er sammen med deg i livet. Det handler om å se hvordan du forholder deg til alt dette. Det er å se alle følelsene og tanker slik de er akkurat nå, akkurat her, i dette rommet, på dette stedet. Det handler om å ikke gjøre noe for å bli kvitt dem, ikke prøve å bli et bedre menneske, men se klart og presist med en kjærlig holdning.  

Enkelt kan meditasjon beskrives slik:

En elev spør en meditasjonslærer hva meditasjon er. Meditasjonslæreren svarer: ” er det ikke et lite opphold når en tanke slutter før den neste begynner? Utvid det – det er meditasjon?”

Så enkelt- og så vanskelig!

“Inne i deg selv er det stillhet og ro, et tilfluktssted hvor du når som helst kan trekke deg tilbake og bare være deg selv.” – Herman Hess

Anne Lise Helmersen er fra Tromsø og har bodd i Lofoten siden 1999. Hun er utdannet idrettsmassør, ergoterapeut og mindfulness instruktør og har også en master i rehabilitering. Hun har lang erfaring fra arbeid med mennesker både som idrettsmassør, 11 år med rehabilitering på sykehus og er gründeren bak STEG. Hun har 25 års erfaring med meditasjon og mindfulness og har en enkel, konkret og praktisk tilnærming i sin formidling. For Anne Lise er meditasjon en del av hennes liv og er like viktig som å spise og sove. Hun mediterer daglig. Anne Lise lærer deg hvordan du selv kan finne ro, både i kropp og sinn, og det som virker uklar blir klart etterhvert som du lar bevisstheten fall til ro.

Ruth Schneider født i Sveits og bosatt i Lofoten siden 2006. Er utdannet innen gastronomi, sosial arbeid og mindfulness instruktør. Hun har lang erfaring innen meditasjon og for henne er det å meditere som å komme hjem. Hun vil invitere deg til et rom hvor du kan utforske, erfare, leke, og i blant gå ut over komfortsonen og oppdage.

Påmelding på vår nettbooking nederst på siden.

Pris: klippekort 10 timer 1.500.-

Enkelttimer 200.-

Du kan nå enkelt betale med VIPPS til 538436 STEG. Du kan også betale til konto 4750 50 33 090 (merk innbetalingen med ditt navn)

Meditasjonskurs

Vi har også meditasjonskurs for deg som ønsker å lære å meditere. Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta, bortsett fra interessen. På kurset lærer du forskjellige meditasjoner, både aktive og passive. I Mindfulness trener du din tilstedeværelse, fokus og oppmerksomhet. Mindfulness- meditasjon består av ulike nærværsøvelsen som sittende, gående, kroppsskanning og love& kindness. I mindfulness-meditasjon trener du på å være tilstede her og nå.

Innhold i kurset:

  • Hva er meditasjon og mindfulness?
  • Praktisere ulike meditasjoner
  • Sittestilling
  • Hvordan møte tanker, følelser og ubehag
  • Stillhet

Kurset går jevnlig på STEG. Følg med på vår facebookside STEG for informasjon om neste meditasjonskurs.

Kursledere:

Anne Lise Helmersen og Ruth Schneider 

Vil du vite mer om mindfulness- meditasjon kan du se denne videoen her

Du kan melde på via vår nettside rett nedenfor eller til Anne Lise på 932 34 709 eller post@steghelse.no

Klikk på den røde ruten for å melde deg på timen eller kurset. Legg inn informasjon og trykk Meld på, bekreft og ok. Du får en mail når du har fått booket time.

 

 

Hva
8 ukers trening i stressreduksjon med STEG-metoden kr3,975.00
MEDITASJON, MINDFUL YOGA OG AKTIVE OPPLEVELSER I LOFOTEN kr3,975.00
Alle
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
2020
2021
2022
2023
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
3
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Gratis ett minutts meditasjon for travle mennesker på fartenFinn indre ro i en travel hverdag!

Denne ett minutts meditasjon kan du høre en gang og lære deg, og bruke den i din hverdag. Du har den med deg overalt når du trenger en liten pause for å roe hjernen, sinnet og kroppen og lade batteriene. Et enkelt verktøy for å få ned stresset i hverdagen din.