Ukentlig guidet meditasjon live 

Guidet meditasjon live hver mandag og onsdag fra 6- 6.30. Meditasjonen foregår på vår lukkede Facebookside. Du får tilgang til Facebooksiden når du melder deg inn som medlem på Stegakademiet.

Meditasjon handler om å se tydelig- kroppen du har, sinnet du har, dine boforhold, jobben du har og menneskene som er sammen med deg i livet. Det handler om å se hvordan du forholder deg til alt dette. Det er å se alle følelsene og tanker slik de er akkurat nå, akkurat her, i dette rommet, på dette stedet. Det handler om å ikke gjøre noe for å bli kvitt dem, ikke prøve å bli et bedre menneske, men se klart og presist med en kjærlig holdning.  

Enkelt kan meditasjon beskrives slik:

En elev spør en meditasjonslærer hva meditasjon er. Meditasjonslæreren svarer: » er det ikke et lite opphold når en tanke slutter før den neste begynner? Utvid det – det er meditasjon?»

Så enkelt- og så vanskelig!

«Inne i deg selv er det stillhet og ro, et tilfluktssted hvor du når som helst kan trekke deg tilbake og bare være deg selv.» – Herman Hess

Anne Lise Helmersen er fra Tromsø og har bodd i Lofoten siden 1999. Hun er utdannet idrettsmassør, ergoterapeut og mindfulness instruktør og har også en master i rehabilitering. Hun har lang erfaring fra arbeid med mennesker både som idrettsmassør, 11 år med rehabilitering på sykehus og er gründeren bak STEG. Hun har 25 års erfaring med meditasjon og mindfulness og har en enkel, konkret og praktisk tilnærming i sin formidling. For Anne Lise er meditasjon en del av hennes liv og er like viktig som å spise og sove. Hun mediterer daglig. Anne Lise lærer deg hvordan du selv kan finne ro, både i kropp og sinn, og det som virker uklart blir klart etterhvert som du lar bevisstheten fall til ro.

Meld deg inn som medlem på knappen Bli medlem.

Pris: 399.- pr. mnd.

 

Gratis ett minutts meditasjon for travle mennesker på fartenFinn indre ro i en travel hverdag!

Denne ett minutts meditasjon kan du høre en gang og lære deg, og bruke den i din hverdag. Du har den med deg overalt når du trenger en liten pause for å roe hjernen, sinnet og kroppen og lade batteriene. Et enkelt verktøy for å få ned stresset i hverdagen din.