Foredrag: “Styrk deg selv- steg for steg”

I over 25 år har hun arbeidet med mennesker med ulike lidelser. Det være seg smerter, skader og sykdommer. Å lide kan være både smertefullt og vanskelig.

 

Foredraget handler om hvordan du selv kan frigjøre deg fra smerter og lidelser og leve med en indre ro og balanse ved å endre måten du møter ditt eget liv på.

I dagens unike utfordrende tider er det viktig at vi holder kontakten med de dypere aspektene av hvem vi er og gjennom denne kontakten og viten, kan vi velge å følge livets strømning i stedet for strømmen av tenkning. Å frigjøre oss fra tankelaget lidelse og å åpne for en naturlig oppblomstring av ro, fred og harmoni, uavhengig av ytre forhold.

Foredraget anbefales for alle som ønsker å øke sin bevissthet, leve mer tilstede i livet sitt og å være tilstede i møte med andre mennesker.

Foredraget kan bookes ved å kontakte STEG.

Kontaktinfo:
Anne Lise, tlf. 932 34 709
E-post: post@steghelse.no
Facebook: STEG

Gratis ett minutts meditasjon for travle mennesker på fartenFinn indre ro i en travel hverdag!

Denne ett minutts meditasjon kan du høre en gang og lære deg, og bruke den i din hverdag. Du har den med deg overalt når du trenger en liten pause for å roe hjernen, sinnet og kroppen og lade batteriene. Et enkelt verktøy for å få ned stresset i hverdagen din.