Stressreduksjon bedrift

rHar dere ansatte med et langvarig høyt stressnivå og sykefravær med bakgrunn i langvarig stress?

Har deres ansatte symptomer på utmattelse med redusert hukommelse, dårlig søvn og isolasjon med tilbaketrekking fra det sosiale?

Har deres ansatte smerter i skuldre og nakke, er irritert eller overbelastet og har vanskelig for å håndtere uforutsette hendelser på arbeidsplassen?

STEG skreddersy program til din bedrift ut i fra hva behovet de ansatte eller leder har. Dette for å redusere stress og forebygge et eventuelt sykefravær.

Her er eksempel på et konkret innhold på et skreddersydd tiltak for en bedrift:

  • Introduksjon til øvelser, teknikker og strategier for å redusere stress.

  • Praktiske stressreduserende øvelser som den enkelte ansatte kan bruke i sin hverdag, både på jobb og hjemme.

  • Hjemmeoppgaver mellom møtene for å innarbeide øvelser, teknikker og strategier.

    Deres ansatte får erfare og utføre øvelser som roer tanker, følelser og kroppen, og som trener oppmerksomheten, fokus, konsentrasjon og bevissthet. De lærer hvordan de selv kan roe kroppen og tankene, stå stødig i seg selv i møte med utfordringer og stressende situasjoner på jobb. De lærer hvordan de kan oppøve en god kontakt og ta vare på seg selv når de møter utfordringer, slik at de beholder roen og er klartenkt. Møtene er lagt opp prosessorientert med en blanding av teori, øvelser og teknikker etter behovet til de enkelte ansatte og hva som kommer frem underveis i prosessen.

Pris: På forespørsel

Vi har også skreddersydd kurs for ledere om utmattelse hos de ansatte og hvordan de kan forstå, forebygge og tilrettelegge for ansatte som står i fare for å bli utmattet eller allerede er utmattet.

Påmelding

Grønne datoer indikerer ledige plasser. Klikk deg inn for å melde deg på.

Trykk “Hva” for en oversikt over våre aktiviteter.

Er du ny kunde kan du booke direkte på timen eller kurset. Har du betalt med klippekort, trykker OK når du kommer til betaling. For enkelttime/kurs, klikk på Paypal for betaling eller kontakt oss. Trenger du hjelp til påmelding, kontakt oss, så ordner vi det! Du kan nå enkelt betale med VIPPS til 538436 STEG. Du kan også betale til konto 4750 50 33 090

gs.

 Kontaktinfo:

Anne Lise, tlf: 932 34 709

E-post: post@steghelse.no

Facebook: STEG

Instagram: steghelse

 

Hva
Meditasjon og mindful yogahelg i Tromsø kr2,375.00
MEDITASJON, MINDFUL YOGA OG AKTIVE OPPLEVELSER I LOFOTEN kr3,975.00
Alle
jan
feb
mar
apr
mai
jun
jul
aug
sep
okt
nov
des
2021
2022
2023
2024
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
29
30
Gratis ett minutts meditasjon for travle mennesker på fartenFinn indre ro i en travel hverdag!

Denne ett minutts meditasjon kan du høre en gang og lære deg, og bruke den i din hverdag. Du har den med deg overalt når du trenger en liten pause for å roe hjernen, sinnet og kroppen og lade batteriene. Et enkelt verktøy for å få ned stresset i hverdagen din.